maandag 13 december 2010

Stuur uw klanten een warme kerstgroet

Hoewel de postbezorgers momenteel niet enorm accuraat zijn – er wordt de laatste tijd immers met grote regelmaat gestaakt – is het nog niet te laat voor een papieren kerstkaart die via de brievenbus de deurmat bereikt. Kerst is natuurlijk een uitgelezen moment om samen met uw klanten/opdrachtgevers terug te blikken op een succesvolle samenwerking en vooruit te kijken naar een vruchtbaar nieuw jaar. Een persoonlijke groet met warme en gemeende woorden, verpakt in een mooie kaart (eventueel voorzien van bedrijfslogo), blijft hangen en biedt wellicht ook perspectief voor de toekomst.

Ook wij blikken terug op een zakelijk mooi jaar, waarin wij niet alleen dit weblog zijn gestart maar ook u als trouwe volger van ons blog hebben mogen verwelkomen. Wij willen u vanaf deze plek hele fijne kerstdagen en een ondernemend goed 2011 toewensen!

Houd ondertussen dit weblog goed in de gaten; zeer binnenkort komen wij met een interessante trainingsaanbieding voor iedereen die het nieuwe jaar schriftelijk goed beslagen ten ijs wil komen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten